روش های جدید بازاریابی و برندسازی

روش های جدید بازاریابی و برندسازی

بازاریابی و برندسازی در تمامی روش های جدید به سازمان کمک می ‌نمایند تا مفاهیم و دیدگاه‌ های نوین را در موضوع بازاریابی بیابند و آن ها را تقویت نمایند.

از نگاه برند سازی ، روش های بیان شده از اهمیت به سزایی برخوردارند، زیرا به عنوان شیوه های مناسبی برای تقویت واکنش های مثبت و ایجاد هم صدایی برند با هدف ارتقای ارزش ویژه از نگاه مشتریان استفاده می گردد. بازاریابی های متنی بر تجربه، همگی روش های مفید برای تعاملات هرچه بیشتر با مشتریان برند به حساب می آیند؟

با این وجود، بنا بر یک مدل CBBE هر کدام از این رویکردهای مختلف، بر جنبه های گوناگونی از ارزش ویژه برند نظر دارند. برای مثال دو روش بازاریابی حضوری و یک به یک در ایجاد وفاداری و افزایش تعلق خاطر بسیار اثر بخش می باشند. از سوی دیگر، بازاریابی سنتی در بیشتر مواقع تثبیت تصویر ذهنی مشتری از برند، تقویت احساسات و ایجاد گروه های دوستار برند را بسیار حیاتی می دانند. با وجود این نقش ها و تاثیرات مختلف، هر سه رویکرد بالا با هدف ایجاد تعاملات قوی تر در میان مشتری ها و برندها مورد استفاده می باشد. بازاریابی و برندسازی

روش های بازاریابی باید بتوانند تعهدات و پیوندهای ایجاد شده میان کالاها یا خدمات و مصرف کننده را تقویت کنند و بر این اساس هم صدایی با برند را به بیشترین حالت خود برسانند. این مجموعه از فعالیت ها در برخی از مقالات، به عنوان بازاریابی رابطه مند بیان می شود. بازاریابی رابطه مند تلاش می نماید تا تجربه ای منحصر به فرد از برند را تولید نمایند و ارتباط عمیق‌تری را بامصرف کننده ایجاد نمایند. این موضوع، اهمیت برنامه های بازاریابی با هدف برندسازی را توسعه و ارتقاء بخشیده. تمامی روش های جدید ذکر شده در بازاریابی در قسمت فعالیت های بازاریابی بر اساس رابطه قرار گرفته اند. این روش جدید، معانی سنتی ۴ P که همان محصول، توزیع، قیمت و ترفیع می باشد را به چالش می کشانند و بر این موضوع تاکید دارند که عناصر گذشته نمی توانند به بهترین شکل، برنامه های بازاریابی مدرن یا فعالیت های جدید شرکت های امروزی را تحت تاثیر قرار می دهند. با وجود این شرکت های برند امروزی نیز باید مانند گذشته، ابتدا در مورد مفاهیم سنتی بازارهای آگاه باشند و شرایط مناسبی را در خصوص محصول یا خدمات شرکت، چگونگی عرضه و قیمت آن فراهم نمایند. به شکل دیگری شرکت ها باید همچون گذشته فکرهایی را در زمینه محصول، توزیع، قیمت و برنامه های ترفیع خود اتخاذ کنند. با وجود این، شیوه های اتخاذ این روش ها در بازارهای مدرن بسیار پیچیده شده است.

می‌خوام بخونم  راه های افزایش اعتبار آنلاین کسب و کار

مطلب مرتبط : چطور با هزینه‌ای اندک، برندسازی کنیم؟

برای شفاف شدن موضوع بازاریابی و برندسازی ، در ادامه جزئیات بیشتری ارائه خواهد شد.

  • روش انتخاب محصول:

مشخصات محصول در برند، اصلی ترین عمل موثر بر تجربه برند در دیدگاه بازار هدف به شما می آیند. علاوه بر آن، هر آنچه بازار هدف در مورد برند از دیگران دریافت و هر آنچه شرکت در زمینه برند خود به بازار هدف و مشتریان اعلام می نماید، همگی به نوعی با ویژگی‌های محصول ارتباط تنگاتنگ دارند. به بیان دیگر، در پس برندهای ارزشمند، همواره محصول منحصر به فرد و بی نظیری قرار گرفته که بر سایر موارد آمیخته برند تاثیر گذارد. طراحی محصولات یا خدمات که به بهترین شکل نیازها و خواسته های مشتری ها را ارضاء کنند کلید کسب موفقیت در بازاریابی است و این نکته در مورد هر محصول، چه به صورت کالای ملموس یا نوعی خدمت یا سازمان باشد صدق می نماید.

برای ایجاد و حفظ وفاداری به برند، تجربیات میزبان بازار هدف از محصول باید به گونه ای باشد که دست کم انتظارات آن ها را تامین نماید و در بهترین حالت، از انتظار آن ها فراتر رود.بازاریابی و برندسازی

موضوع دیگر کیفیت ادراک شده می باشد. کیفیت ادراک شده یا Perceired quality به معنای ادراک کلی مشتری ها از کیفیت یا برتری محصول یا خدمت در مقایسه با سایر موارد موجود در بازار و با توجه به هدف های استفاده و کاربری آن می باشد. در دنیای امروز دستیابی به سطحی رضایت بخش از کیفیت ادراک شده کار ساده ای نمی باشد، زیرا جهت بهبود مداوم کالا و خدمات در طول پروسه زمان، سطح انتظار مصرف کنندگان روز به روز بالا رفته و هم اکنون در مورد بیشتر کالاها خدمات و تنوع در بالاترین نقطه ممکن خود قرار گرفته.

می‌خوام بخونم  بازاریابی کم‌هزینه یا حتی مجانی

پژوهشگران و محققان همواره کوشش کرده اند تا چگونگی ایجاد نگرش های مصرف کنندگان در خصوص کیفیت. کالا را بیایند. عناصر خاص در خصوص کیفیت محصول، رده محصول مطمئنا متفاوت می باشد. با وجود این بر اساس مدل CBBE مطالعات زیادی در خصوص کیفیت محصولات انجام گرفته که نتایج بدست آمده به شرح ذیل می‌باشد. عملکرد خصوصیات کیفیت تطبیقی، قابلیت اطمینان، مداوم ماندگاری قابلیت ارائه خدمات، سبک طراحی از دیگر موارد ویژگی های ناملموس برند می باشد کیفیت محصول نه تنها بر عملکرد بصری و کارکرد آن وصل می باشد بلکه به دیگر عوامل ناملموس، مانند سرعت، ایمنی، نصب و دیگر عناصر نیز وابستگی شدیدی دارد.

عنصر دیگر مزیت های رقابتی است ایجاد ارزش برای مشتریان بازارهای هدف بر اساس ارائه خدمات منطبق با نیازهای فردی هر مشتری و ایجاد روابط عاطفی و هیجانی با مشتریان.

در پایان این عناصر در کنار هم روشهای جدید بازاریابی و برندسازی را تشکیل می دهند.

پیمایش به بالا