ترندهای رسانه اجتماعی که در سال ۲۰۱۸ رشد میکنند
چشم انداز رسانه های اجتماعی در دهههای اخیر بسیار تغییر کرده است. تکنولوژیهای جدید مثل AI (هوش مصنوعی) و AR (واقعیت افزوده) چیزهایی را ممکن کردند که ما حتی در قرن ۲۰ تصورش را هم نداشتیم.
در این اینفوگرافیک به داغترین ترندهای رسانه اجتماعی در سال ۲۰۱۸ اشاره شده است: اهمیت ویدئو مارکتینگ، گسترش امکانات پخش زنده رشد محتواهای زمان کوتاه، شروع استفاده از واقعیت افزوده، هوش مصنوعی، چت باتها، تمرکز بر نسل z، افزایش سرمایه گذاری در اینفلوئنسرها و… گفته شده است بعنوان یک کارشناس دیجیتال مارکتینگ به شما توصیه میکنم که این اینفوگرافیک را مشاهده کنید و در برنامههای بازاریابی خود به کار ببرید.
- مقاله مرتبط :بازاریابی شبکه های اجتماعی
اهمیت ویدیو مارکتینگ در سال ۲۰۱۸
در سال ۲۰۱۷ حدود ۹۰ درصد محتوایی که در اینترنت به دست کاربران به اشتراک گذاشته شده ویدئو بوده است و این روند در سال ۲۰۱۸ نیز ادامه خواهد داشت.محبوبترین شبکههای اجتماعی دنیا در ویدئو سرمایه گذاری کرده اند چون معتقدند که میتوانند نرخ درگیری کاربران را افزایش دهند .علاوه بر این محتوای کوتاه مدت (نوعی از محتوا که کمتر از ۲۴ ساعت در دسترس هست) در حال افزایش می باشد اینستاگرام و اسنپ چت از استوری ها به عنوان یک کانال جدید و مجزا برای ترویج برند خود استفاده میکنند و این ویژگی بخصوص همچنان رو به رشد خواهد بود.
تاثیر چت باتها در آینده بازاریابی دیجیتال
همانطور که از سرویس دهی بی وقفه چت باتها مشخص است میتوان از آنها بعنوان یک نیروی قابل توجه و خستگی ناپذیر در دنیای دیجیتال نام برد تحقیقات و برآورد ها نشان داده که تا ۳۰ درصد از کل مکالمات چت در اینترنت در سال ۲۰۱۸ توسط چت بات ها انجام خواهد شد.
مقاله مرتبط اصول موفقیت در بازاریابی اینترنتی
رشد اینفلوئنسرمارکتینگ
اینفلوئنسرها هنوز هم نقش مهمی در بازاریابی آنلاین بازی میکنند و این کار را در سال ۲۰۱۸ ادامه خواهند چون میتوانند نرخ تبدیل را تا ۱۰ برابر افزایش دهند.تحقیقات نشان داده که بیش از ۹۰ درصد افراد و برندهایی که از بازاریابی اینفلوئنسری استفاده میکنند فکر میکنند که این تکنیک از بازاریابی بسیار موثر است و تقریبا مطمئن هستند که نتیجه میدهد.
بهینه سازی محتوای آنلاین برای گوشیهای هوشمند
یکی از عوامل قدرتمند که در بازار وجود دارد و باید روی آن حساب شود گوشیهای هوشمند (smart phone) هستند. آمار نشان داده زمانی که یک کاربر به طور متوسط در شبکههای اجتماعی از گوشی هوشمند صرف میکند به میزان قابل توجهی بیشتر از مقدار صرف شده در آن شبکههای مشابه از یک کامپیوتر یا pc میباشد این به این معنی است که بهینه سازی محتوای آنلاین برای گوشیهای هوشمند در سال ۲۰۱۸ حتی مهمتر از قبل خواهد بود.
رشد ویدئو های زنده(Live) در سال های آینده
مطالعات نشان داده که ۸۰ درصد از مشتریان ترجیح میدهند که ویدئو زنده برندها را تماشا کنند تا اینکه یک پست یا محتوای برند را بخوانند تحقیقات نشان داده است. اگر رشد ویدئوهای زنده ادامه دار باشد تا سال ۲۰۲۱ به میزان ۷۰.۵ میلیارد دلار درآمد کسب میکند.
نسل z (بومیان واقعی دیجیتال)
امروزه نسل z (دهه ۸۰) حدود ۴۴ میلیارد دلار قدرت خرید دارند و این تعداد با گذشت زمان ادامهدار خواهند بود به همین دلیل برندها و شرکتها باید پیشنهادات خود را برای پاسخگویی به خواستههای این نسل در بازار افزایش دهند.
این مقاله براتون مفید بود؟
لطفا روی ستاره کلیک کنید و امتیاز بدید!
امتیاز این مقاله: 0 / 5. تعداد امتیازها: 0