آنچه در این مقاله میخوانید
Toggleتبلیغات CPV چیست؟
تبلیغات CPV بر گرفته از Cost-Per-View به معنای پرداخت هزینه در ازای نمایش یا تعاملات خاص در تبلیغات ویدیویی است. تبلیغات CPV این فرصت را برای صاحبان کسبوکارها ایجاد میکند تا تعامل بیشتری را با مخاطبان خود داشته باشند و همچنین از این طریق افزایش آگاهی بیشتری را برای برند خود ایجاد کنند.
ویژگی اصلی که روش CPV را به دیگر روشهای پرداخت مانند CPC و CPM برجسته میسازد این است که آگهیدهندگان فقط زمانی هزینه پرداخت میکنند که کاربران با آگهی ویدیویی به صورت زمانی یا تعاملی ارتباط برقرار کرده باشند.
برای مثال برخی سرویسدهندگان، هزینه را موقعی محاسبه میکنند که حداقل ۳۰ ثانیه از پخش ویدیو گذشته باشد یا کاربران به طور مستقیم با آن ارتباط برقرار کرده باشند مانند کلیک کردن بر روی لینک جاسازی شده.
این باعث میشود تبلیغات CPV برای بازاریابان بسیار مقرون به صرفه باشد، زیرا آنها فقط هنگامی هزینه پرداخت خواهند کرد که کاربران به ویدیوی تبلیغاتی علاقه نشان داده باشند.
تبلیغات یکی از جذابترین راههای بازاریابی آنلاین است که تبلیغ دهندگان میتوانند برای جذب مخاطب از آن استفاده کنند. چرا که ویدیو از المانهای سمعی و بصری استفاده میکند تا نظر مخاطبان را به خود جلب کند و نسبت به متن، اطلاعات زیادی را در مدت زمان کمتری منتقل میکند.
طبق آمار hubspot حدود ۷۸ درصد از مردم هرهفته، ویدیوهای آنلاین تماشا میکنند و ۵۵ درصد از آنها هر روز این کار را انجام میدهند.
کاربران یوتیوب در هر روز بیش از ۵۰۰ میلیون ساعت ویدیو تماشا میکنند.
در سال ۲۰۲۰، ویدیوهای آنلاین بیش از ۸۰ درصد از ترافیک اینترنت را تشکیل میدهند.
قرار دادن ویدیو در صفحات فرود میتواند نرخ تبدیل آنها را تا ۸۰ درصد افزایش دهد.
نزدیک به ۵۰ درصد از کاربران اینترنت قبل از آنکه برای خرید به فروشگاههای آنلاین مراجعه کنند، به دنبال ویدیوهای تبلیغاتی معرفی محصول مورد نظر خود هستند.
در این نوشتار، ابتدا به معرفی تبلیغات ویدیویی و همچنین استفاده از آن در اپلیکیشن موبایل میپردازیم. در ادامه با بیان دلیل انتخاب و استفاده از تبلیغات ویدئویی و مزیت استفاده از آن، انواع مختلف روشهای پرداخت برای این دسته از تبلیغات را بیان میکنیم. در نهایت، از آنجا که شبکه تبلیغات هوشمند تپسل از اولین پیشگامان ایرانی در عرضه تبلیغات ویدئویی موبایلی است، به معرفی این شبکه تبلیغات هوشمند و فعالیتهایش میپردازیم.
تبلیغات ویدیویی چیست؟
براساس آمارهای بیان شده در ابتدای متن، امروزه ویدیوها یک روش قدرتمند برای جلب توجه مشتریان است و در نتیجه ویدئو مارکتینگ روز به روز دارای محبوبیت و اعتبار بیشتری میشوند. بازاریابان میتوانند از طریق نمایش ویدیو، با ایجاد ارتباط با مخاطبان خود در هر زمان و هر مکان، به مخاطبان خود دسترسی پیدا کنند و برای برند خود بازاریابی کنند.
تبلیغات ویدئویی در اپلیکیشن های موبایل
طبق بررسیهای انجام شده، ۵۱ درصد از تمام نمایشهای ویدیویی در موبایل اتفاق میافتد. همچنین، ۵۳ درصد از کاربران تلفنهای هوشمند تمایل به تماشای ویدیوی محصولات در اپلیکیشنها و وبسایتهای موبایلی دارند. بنابراین، میتوان گفت تاثیر ویدیو در میان کاربران موبایل بیشتر از کاربران سایر دستگاهها میباشد. بنایراین، تبلیغات ویدیویی در اپلیکیشنهای موبایل تاثیر زیادی بر کاربران دارد و به خوبی میتواند محصول و یا سرویس تبلیغ دهندگان را معرفی کند.
ویدیویی که در زیر مشاهده میکنید، ویدیوی تبلیغاتی اپلیکیشن تلوبیون است که توسط تپسل ساخته شده است و برای معرفی این اپلیکیشن در سایر اپلیکیشنهای موبایل نمایش داده شده است.
اولین بار که میخواهید مشتریان خود را با یک برند آشنا کنید، نباید یک تبلیغ طولانی مدت به آنها نمایش دهید بلکه باید با یک تبلیغ کوتاه و ساده شروع کنید. طبق تحقیقات انجام شده، بهتر است طول ویدیوهای تبلیغاتی بیشتر از ۱۵ ثانیه نباشد. ۳۳ درصد از افراد بعد از گذشت ۳۰ ثانیه تماشای ویدیوی تبلیغاتی را رها میکنند. ۴۵ درصد از افراد بعد از گذشت یک دقیقه و ۶۰ درصد از آنها بعد از گذشت دو دقیقه حتماً این کار را انجام میدهند. نزدیک به ۶۶ درصد از مشتریان تمایل به تماشای ویدیوهای تبلیغاتی با طول زمانی زیر ۶۰ ثانیه دارند.
ویدیوی تبلیغاتی شما باید احساسات داشته باشد. این بدان معنا نیست که صرفاً از احساسات استفاده کنید و آن را در یک سطح خاص بالا، پایین و یا متوسط نگه دارید؛ بلکه به طور خاص باید احساسات را با تکنیک “rollercoaster” در تبلیغات خود وارد کنید. به گونهای که احساسات در طول یک آگهی تبلیغاتی به طور مداوم به اوج برسد و دوباره به سمت خنثی شدن برود یا به عبارتی شما باید در ویدیوی تبلیغاتی خود داستان تعریف کنید.
چرا تبلیغات ویدئویی را انتخاب کنیم؟
با مطالعه آمار و ارقامی که در ادامه بیان میکنیم، خواهید دانست که چرا باید ویدئو مارکتینگ را در برنامه بازاریابی برند خود بگنجانید.
۸۰ درصد از مشتریان بر این باورند که تبلیغات ویدیویی برای خرید یک محصول بسیار تاثیرگذار و مفید است.
۸۰ درصد از کاربران ویدیویی که ۳۰ روز اخیر مشاهده کردهاند را به یاد دارند. بنابراین، محتوای ویدیویی تا مدت زیادی در ذهن افراد باقی میماند.
۵۲ درصد از بازاریابان بر این باورند که ویدیو یک محتوای تبلیغاتی با بیشترین میزان بازگشت سرمایه است.
تبلیغات ویدیویی بهطور میانگین، نرخ کلیکی معادل با ۱٫۸۴ درصد دارد که بیشترین میزان نرخ کلیک در میان تمام تبلیغات دیجیتالی است.
رشد درآمد سالانه برندهایی که از ویدیو در تبلیغات شان استفاده کردهاند، ۴۹ درصد بیشتر از میزان رشد درآمد سالانه برندهایی که از تبلیغات ویدیویی استفاده نکردهاند، است.
۴۳ درصد از افراد تمایل به تماشای محتوای ویدیویی بیشتری از سمت بازاریابان دارند.
۷۳ درصد از بازاریابان ادعا دارند که درصورتیکه در زمان، منابع و بودجه محدودیتی وجود نداشته باشد، محتوای ویدیوی بیشتری تولید میکنند.
مقاله مرتبط : راهکارهای بازاریابی محتوا برای افزایش تعامل در وبلاگ
انواع تبلیغات ویدئویی
تبلیغات ویدئویی جایزهای (Rewarded Video Ad)
در این دسته از تبلیغات در برابر تماشای یک ویدیوی تبلیغاتی توسط کاربران به آنها پاداش اختصاص داده میشود. با این کار کاربران به تماشای تبلیغ تشویق میشوند و کاربر خودش تماشای ویدیوی تبلیغاتی را انتخاب میکند.
تبلیغات ویدئویی بینابینی (Interstitial Video Ad)
در این نوع از تبلیغات، یک ویدیوی تبلیغاتی به کاربران در حین استفاده آنها از رسانههای دیجیتال و بدون انتخاب خودشان نشان داده میشود. تبلیغات بینابینی به دوشکل بنری تمام صفحه (Web View Interstitial) و یا ویدیوی گذرپذیر (Skippable) قابل نمایش است.
تبلیغات ویدئویی پیشنمایشی (Pre-roll Video Ad)
این دسته از تبلیغات در رسانههایی قابل استفاده است که خودشان محتوای ویدیویی دارند. در این تبلیغات، ویدیویی بسیار کوتاه در ابتدای ویدیوی اصلی به کاربر نمایش داده میشود و سپس ویدیوی اصلی آغاز میشود. در نهایت به ازای هر نمایش ویدیوی تبلیغاتی، درآمدی برای صاحب رسانه لحاظ خواهد شد.
تبلیغات ویدئویی هم نما (Native Video Ad)
با ارائه ویدیوهای تبلیغاتی در قالبی متناسب با اپلیکیشنهای نمایش دهنده باعث جلب توجه مخاطب و بدون آسیب به تجربه کاربری میشوند.
انواع روشهای تبلیغات آنلاین ویدئویی
هزینه به ازای هر نمایش CPV
تبلیغ دهندگان با تعریف این دسته از تبلیغات باید به ازای هر نمایش کامل ویدیو به نمایش دهنده تبلیغ پول پرداخت کند. هدف کمپینهای تبلیغاتی CPV صرفاً نمایش ویدیوی تبلیغاتی و برندینگ برای محصول است.
هزینه به ازای هر کلیک CPC
هدف این دسته از تبلیغات بردن ترافیک به یک وبسایت است و تبلیغ دهنده باید به ازای هر کلیکی که اتفاق میافتد، پول پرداخت کند.
هزینه به ازای نصب CPI
تبلیغ دهنده با استفاده از این دسته از تبلیغات، به دنبال دریافت نصب و جذب کاربر جدید و البته باکیفیت برای اپلیکیشن خود است و به ازای هر نصبی که اتفاق میافتد، باید به تبلیغ دهنده مبلغی را پرداخت کند.
هزینه به ازای فعالیت خاص CPA
تبلیغ دهنده در این دسته از تبلیغات به ازای فعالیت خاصی که توسط کاربر اتفاق بیافتد، به نمایش دهنده تبلیغ، پول پرداخت میکند. این فعالیت خاص میتواند عضویت در یک سامانه پیامکی و یا ارسال یک کد برای شرکت در قرعهکشی و … باشد.
مسلماً هزینه تبلیغات ویدیویی CPV از همه کمتر و تبلیغات CPA از همه بیشتر است و هزینه تبلیغات CPC و CPI به ترتیب بین این دو قرار میگیرد.
مزیت های تبلیغات ویدئویی
طبق تحقیقات انجام شده، یک دقیقه ویدیو ارزشمندتر از ۱٫۸ میلیون کلمه است. چرا که ویدیو با استفاده از المانهای سمعی و بصری پیام تبلیغ دهنده را بهتر و در زمان کمتری به مخاطب هدف منتقل میکند. ازاینرو، میزان درگیری مخاطبان با تبلیغات ویدئویی بیشتر است و درنتیجه، نرخ کلیک، نصب، بازگشت، تبدیل و … مخاطبان افزایش مییابد.
گوگل نیز در سیستم رتبهبندی خود به محتواهای ویدیویی اهمیت زیادی میدهد. همچنین، استفاده از تبلیغات ویدئویی احتمال به اشتراک گذاشته شدن آنها توسط کاربران رسانههای اجتماعی را تا ۱۲۰۰ درصد افزایش میدهد.
شبکه تبلیغات هوشمند بانک برند
بانک برند هوشمندترین شبکه تبلیغات دیجیتال در ایران است که با در اختیار داشتن شبکه گستردهای از رسانههای دیجیتال و ارائه انواع تبلیغات بر روی این رسانهها قادر است نیازهای تبلیغاتی بزرگترین برندها از جذب کاربران باکیفیت برای اپلیکیشنهای موبایل آنها و یا عضویت آنها در یک سامانه مشخص تا هدایت مشتریهای هدف آنها به وبسایتشان و همچنین برندسازی برای آنها از طریق ویدئوهای تبلیغاتی را برآورده کند. همچنین بانک برندبا ارائه هوشمند تبلیغات به کاربران، جریان درآمدی پایدار و قابلتوجهی را بدون آسیب به تجربه کاربری برای صاحبان رسانههای دیجیتال فراهم میکند.
بانک برنداز پیشگامان عرضه تبلیغات ویدیویی دیجیتال در ایران است و با استفاده از موتور پیشرفته مبتنی بر هوش مصنوعی خود قادر است علاقهمندیهای کاربران خود را بشناسد و مرتبطترین گروه کاربران را برای نمایش ویدیوی تبلیغاتی انتخاب کند. تبلیغ دهندگان به کمک بانک برند میتوانند با کمترین هزینه به بیشترین ظرفیت تبلیغاتی دست یابند. علاوه بر این، سیستم پیشرفته تشخیص تقلب بانک برنداین امکان را در اختیار تبلیغ دهندگان قرار میدهد که تنها به ازای impressionهای واقعی هزینه کنند.
این مقاله براتون مفید بود؟
لطفا روی ستاره کلیک کنید و امتیاز بدید!
امتیاز این مقاله: 0 / 5. تعداد امتیازها: 0