بهترین

وکلای

ایران

لیست وکلا و مؤسسات حقوقی

در بانک برند ایران

 

برای پیش ثبت نام فرم زیر را تکمیل کنید:

انواع وکالت

وکیل قضایی

وکیلی که پروانه وکالت داشته و به همین علت حق وکالت اشخاص را در دادگاه ها و سایر مراجع قضایی دارد. شخصی که در رشته حقوق تحصیل دارد برای اینکه بتواند وکیل قضایی شود باید در آزمون وکالت قبول شده و پروانه وکالت دادگستری را دریافت کند.

وکیل اداری

وکیل اداری به موجب یک قرار داد با شخصی، کارهای اداری وی را انجام می دهد و نکته مهم این است که برای اینکه کسی بتواند وکیل اداری شخصی شود نیاز به داشتن سواد و یا حرفه خاصی ندارد و به عبارتی هر کسی می تواند وکیل اداری افرادی را عهده دار باشد.

وکیل معاضدتی

طبق قانون در دادگاه طرفین برای خود حق انتخاب وکیل دارند و اگر توانایی انتخاب وکیل نداشته باشند باید امکانات وکیل فراهم گردد. عدالت قضایی ایجاب می کند که افراد کم درآمد در برخورداری از وکیل دچار مشکل نشوند و به همین منظور می توانند در مقابل ادعاهای طرف تقاضای وکیل معاضدتی نمایند.

وکیل تسخیری

در دعاوی کیفری شاکی و متهم حق دارند که از وکیل استفاده کنند ولی اگر متهم توانایی مالی برای انتخاب وکیل نداشته باشد می تواند از دادگاه درخواست وکیل کند.

سوالات متداول

کد رهگیری بر اساس مصوبه هیئت‌وزیران برای آژانس‌های املاک لازم‌الاجراست ولی تأثیر حقوقی در قراردادهای خریدوفروش و اجاره ندارد، مثلاً باعث عدم قطعیت و عدم وقوع یک قرارداد نمی‌شود. تنها تأثیر آن در جنبه اثباتی موضوع در محاکم قضایی است که به‌وسیله آن بهتر می‌توان موضوع دعوای مطروحه را اثبات کرد. همچنین مانع از کلاه‌برداری و فروش مال غیر می‌شود.

هر دو مربوط به ملک تجاری است. حق کسب و پیشه مربوط به قانون روابط موجر و مستأجر سال ۵۶ است و به معنی شهرت تجاری و معروفیتی است که مستأجر در طول زمان ایجاد می‌کند. حق سرقفلی مربوط به قانون روابط موجر و مستأجر سال ۷۶ به بعد است و به معنی مبلغی است که مستأجر به‌عنوان حق تقدم در هنگام اجاره به موجر پرداخت و زمان تخلیه به نرخ روزدریافت می‌کند.

بهترین روش در مورد اموال فرد فوت‌شده اعم از منقول و غیرمنقول (ماترک) دادخواست تقسیم ماترک و مهروموم آن است.

خانم می تواند پیش از عقد یا حتی پس از آن به موجب وکالتی ازسوی آقا (اصطلاح عامه، حق طلاق)، از این حق و اختیار برخوردار باشد که بدون رضایت آقا در هر زمان اقدام به طلاق نماید. اما اغلب خانم ها از این حق بهره مند نمی باشند. در این صورت مطابق با شروطی ضمن عقدی که پیش از جاری شدن نکاح توسط هریک از زوجین امضا می شود و اثبات نقض و عدم پایبندی به آن توسط خانم در دادگاه، حکم به صدور طلاق صادر خواهد شد. (برای مثال ترک بدون علت زندگی ، اعتیاد و…) جدای از دو مورد بیان شده، درصورت اثبات این موضوع توسط خانم در دادگاه، که ادامه ی زندگی برای خانم دارای مشقت و سختی فراوان است حکم به صدور طلاق صادر خواهد شد.(برای مثال مورد ضرب و شتم خانم ، و سو رفتار آقا، ابتلا به بیماری های صعب العلاج و…)

امتیاز دهید :
۵/۵

پیش ثبت نام وکلا