وکیل ایرانی در آلمان فردی است که به زبان قانونی و حقوقی آلمان مسلط است. این وکیلها به عنوان نماینده قانونی موکل خود، با زبان حقوقی و قانونی از حق موکلش دفاع می کند. و اقدامات حقوقی مورد نظر وی را به انجام می رساند. آلمان کشوری است آرام، در صلح و دارای اقتصادی قوی. اکثر مردم آلمان مسیحی هستند و از لحاظ فرهنگی اشتراکهایی با مردم ایران دارند. حدود یک سوم جمعیت آلمان، مهاجرهستند. ایرانیان نیز بخشی از این جمعیت مهاجر هستند. به طور کلی آلمان کشور رو به رشدی به نظر میرسد. این موضوع بسیاری را به سرمایهگذاری و زندگی در آلمان تشویق کرده است. ادامه مقاله رو با بانک برند همراه باشید.
بسیاری نسبت به سپردن خود به وکیل ایرانی در آلمان بیاعتماد و بدبین هستند. پیش از هرچیز برای اینکه از هر گونه کلاهبرداری و سوء استفاده جلوگیری نمایید. باید خاطر نشان کنیم؛ هر وکیل (ایرانی یا غیر ایرانی ) باید قرارداد شفافی بین خود و موکل تعیین کند. در قرارداد باید کلیه خدمات و فعالیت هایی که بین موکل و کیل توافق شده را به دقت و با جزئیات ذکر نماید. همچنین هنگام امضای این قرارداد، تمامی محتوای قرارداد بایست به دقت مطالعه بشود.
وکیل باید اطمینان حاصل کند که تمامی فعالیت های مورد نظر موکل در قرارداد درج شده باشد. برای مثال چنانچه موکل بخواهد فقط از طریق ویزای کاری به آلمان مهاجرت نماید؛ وکیل باید تمامی کارهای اداری، حقوقی و تشریفات مربوط به دریافت ویزای کاری را برای موکل انجام دهد. به شکلی که موکل هیچ گونه نیازی به انجام اقدامات حقوقی نداشته باشد.
توجه به حجم بالای ایرانی های مهاجر در آلمان، نیازبه وکیل در آلمان که علاوه برتسلط بر قوانین و زبان این کشور؛ بتواند به راحتی با ایرانیان ارتباط برقرار نماید؛ بسیار پررنگ است. یک وکیل ایرانی در آلمان به دلیل آشنایی با فرهنگ و زبان بیشتر از هر وکیل دیگری می تواند درخواست ایرانیان بفهمد و موکلان خود را راهنمایی نماید.
از دلایل حتمی که شما باید از وکیل ایرانی در آلمان استفاده نمایید؛ این است که، شما زمانی که برای انجام اموری که شما در انجام دادن آن تخصص ندارید مخصوصان، کارهای حقوقی که قوانین آن در سراسر جهان یکسان نبوده و همواره هرکشوری قوانین خاص خود را دارد و آلمان هم از این قاعده مستثنی نبوده، و قوانین آنها هم مدام درحال تغییر است.
از دلایل دیگری که شما حتمی نیاز به این وکلا ایرانی در آلمان خواهید داشت؛ مسلط بودن تخصصی آنها به کشور آلمان شرایط انجام کارهای شما در این کشور، امور انجام کارهای حقوقی به صورت تخصصی در این کشور و... برای شما خواهد بود.
وکیل مهاجرت پس از اتمام دانشگاه حقوق و قبولی در امتحان وکالت، باید دوره کار آموزی بگذراند. هم چنین باید مجوز های لازم برای فعالیت بین الملل بگیرد.علاوه بر مواردی که ذکر کردیم؛ وکیل مهاجرت باید از تمامی قوانین و روش های مهاجرت به آلمان آگاهی داشته باشد. در غیر این صورت قادر نخواهد بود موکل را به خواسته های خود برساند.
قوانین حقوقی، مالی و مهاجرت در هر کشور متفاوت از کشوری دیگر است. حتی گاهی قوانین یک شهر با شهر دیگر در یک کشور یکسان نیست؛ علاوه بر آن نحوه رسیدگی به پرونده ها و امور حقوقی نیز در هر کشور منحصر به فرد است. قوانین مهاجرت به آلمان در سالهای اخیر دچار تغییرات شده است. وکیل ایرانی در آلمان میتواند با ارائه اطلاعات به روز به شما بسیاری از مسائل قانونی و حقوقی را در بدو ورود، یا حتی پیش از ورود به خاک آلمان حل نماید.
در صورتی که وکیل فقط مشاوره مهاجرت می دهد؛ لازم است که اطلاعات قانونی به روز را با تمام تبصره ها به متقاضی ارائه دهد. وکیل ایرانی در آلمان باید بتواند در زمینه اقامت دائم و یا موقت کشور آلمان مشاوره بدهد؛ همچنین در زمینه امور تجاری و ثبت شرکت نیز اطلاعات دقیقی داشته باشد. اگر یک وکیل ایرانی آلمان کارکشته و با تجربه باشد؛ می تواند در زمینه امور ابتدایی مثل گواهینامه رانندگی، اجاره آپارتمان و دفتر نیز اطلاعات لازم را در اختیار شما بگذارد. بسیاری از وکلای مهاجرتی، پیش از عقد هر گونه قرارداد، مشاوره رایگان مهاجرت به آلمان می دهند. این مشاوره ها معمولا به صورت تماس تلفنی و یا تصویری است.
وکیل در مشاوره رایگان مهاجرت به آلمان، شرایط عمومی و فرآیند کلی مهاجرت را برای شما تشریح می نماید.هم چنین در صورت امکان، با اطلاع از شرایطتان اقدامات مورد نیاز مهاجرت را به شما اعلام می نماید.
از دیگر خدماتی که وکیل ایرانی در آلمان میتواند به شما در آن کشور ارائه دهد؛ خدماتی از جمله قبول وکالت شما در حوزههایی مانند دعاوی کیفری، دعاوی ملکی، بحث مالیات در کشور آلمان که یکی از موضلاتی است که بسیاری از آن فراریاند، دعاوی مالکیت فکری و... که شما میتوانید فکرش را بکنید.
این نکته را هم باید به شما عنوان میکردم؛ که شما زمانی که قصد انجام امور حقوقی خود در هرزمینهایی که باشد باید، از وکیل تخصصی همان کشور استفاده کنید. به عنوان مثال وکیل ایرانی در آلمان فقط میتواند به شما درحوزه همان کشور خدمات داده و نمی تواند به شما در کشوری دیگر خدمات دهد.
این را از این رو به شما عرض کردم که، هر وکیل در حوزه بین الملل فقط میتواند یک کشور رو برای ارائه خدمات به شما انتخاب کرده و روی، همان کشور کار کرده و از قوانین آنجا باید به صورت تخصصی مطالعه و کار کند.
در غیر این صورت اگر شما مشاهده کردید؛ که وکیلی در چند حوزه تخصصی بین المللی به شما مشاوره و خدمات میدهد. بدانید که آن وکیل ایرانی مسقر آلمان ویا دیگر کشورها مانند وکیل ایرانی در ترکیه در حال انجام امور غیرقانونی خواهد بود.
وکیل مهاجرت موظف است؛ فقط در چهارچوب قرارداد تعیین شده اقدام نموده و هزینه ها را کاملا مطابق خدمات ارائه شده دریافت نماید؛ ضمنا برای جلوگیری از سوء استفاده تمامی این اقدامات را به اطلاع موکل خود برساند. وکیل ایرانی در آلمان نمی تواند به طور صد در صد تضمین نماید که برای موکل خود، ویزا دریافت خواهد کرد؛ اما فارغ از نتیجه پرونده مبلغی که به عنوان هزینه وکیل تعیین شده؛ به وی پرداخت گردد.
بعضی از وکلا هزینه های این فرایند را به صورت پیش پرداخت و مرحله به مرحله دریافت می کنند. دراین صورت اگر پرونده در یک مرحله متوقف گردد؛ موکل موظف به پرداخت هزینه مراحل بعدی نخواهد بود. البته برای اطلاع دقیق از هزینه وکیل مهاجرت به آلمان باید وکیل مورد نظر خود را انتخاب و با وی در این مورد صحبت نمایید.
تا اینجای مقاله ما باشما درمورد موارد زیادی از جمله وکیل ایرانی در آلمان، وکیل مهاجرت به آلمان، خدمات این وکیل و... با شما صحبت و گفت وگو داشتهایم. حال شما باید باتوجه به گفتههایم که به شما گفتیم؛ تصمیم خود را گرفته و بهترین وکیل برای کار خود را انتخاب نمایید.
دوستان عزیز خیلی ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. لطفا نظرها و پیشنهادهای خود را در قسمت کامنتها باما و بقیه به اشتراک بگذارید.