مراحل اخذ پناهندگی آلمان با ویزای توریستی

مراحل اخذ پناهندگی آلمان با ویزای توریستی

۰
(۰)

امکان دارد ویزای توریستی آلمان را به اقامت دائم تبدیل کرد؟

امکان دارد ویزای توریستی آلمان را به اقامت دائم تبدیل کرد؟

کشور آلمان به دلیل داشتن صنعت قوی و رفاه اجتماعی یکی از محبوب ترین کشور ها برای مهاجرت می باشد.اگر به دنبال زندگی مرفه و شغل پر درآمد هستید مهاجرت به آلمان میتواند فرصت مناسبی برای رسیدن به هدف ها و شکل گیری آرزوهایتان باشد.کشور آلمان قوانین آسانی برای مهاجرت دارا میباشد.البته قوانین آلمان به صورت عادی اجازه تبدیل ویزای توریستی آلمان به اقامت دائم را نمی دهد.اما استثنا هایی وجود دارد که با گذاراندن مراحلی میشود این تبدیل را انجام داد که همان مراحل اخذ پناهندگی آلمان از طریق ویزای توریستی است.هرچند توصیه میشود برای تصمیم مهاجرت به آلمان حتما از یک وکیل با تجربه مشاوره گرفته و از قوانین کشور آلمان مطلع شده.

اخذ پناهندگی آلمان با ویزای توریستی

براساس قانون اساسی آلمان پناهندگی به افرادی داده میشود که محکوم به زندان و یا تحت تعقیب به دلیل عقاید سیاسی،مذهبی، مسائل نژادی و… باشند البته همه این ها زمانی مورد قبول واقع میشود که فرد از یک کشور امن وارد آلمان نشده و از آنجایی که آلمان بین کشورهای امن اروپایی قرار دارد، تنها راه  رفتن به آلمان و گرفتن پناهندگی آلمان با ویزای توریستی این است که از طریق هواپیما به آلمان سفر کرده.در آلمان پناهجویانی که تایید می شوند این امکان را دارند تا سه سال اقامت داشته باشند و تا زمانی که شرایط کشورشان به همان شکل باقی بماند و تغییری نکند تا ۳ سال دیگر اقامت خود را می توانند تمدید نمایند و همینطور مدرکی به نام سفر پاهندگی (GFK-pass) صادر میشود که می توان به کشور های خارج غیر از کشور مبدا سفر کرد.

حقوق های دیگیری که پناهجویا دریافت می کنند.

. می توانند همسر و فرزند زیر سن قانونی خود را به آلمان و پناهندگان مجرد زیر سن قانونی هم میتوانند والدین خود را به آلمان بیاورند.
.پناهندگان اجازه کار دارند، آن هایی هم که کار ندارند میتوانند نوعی حقوق به نام کمک اجتماعی (social assistance) دریافت کنند.

.آن ها میتوانند کمک هزینه والدین و یا فرزند دریافت نمایند.

.آن ها می توانند در دوره های ادغام (integration course) شرکت کنند.
.همچنین میتوانند تحصیل داشته و یا در کارگاه های آموزش شغلی شرکت کنند.

مراحل دریافت پناهندگی آلمان با ویزای توریستی

زمان رسیدن به آلمان لازم است به اداره پناهندگی مراجعه و درخواست خود را ثبت نموده، سپس مدارک لازم برای اثبات دلیل پناهندگی ارئه شود.در مرحله بعد معمولا مصاحبه حضوری انجام و سوالاتی با توجه به درخواست و شرایط فرد مطرح میشود.به طورمثال ممکن است این سوال رو از شما بپرسن که اگر تحت تعقیب بودید چگونه توانسته اید با هواپیما از کشور خود خارج شدید سپس میتوانید وبزای توریستی خود را به پناه ندگی تبدیل نمایید. برای تایید پناهندگی حداقل یک سال طول میکشد و در این مدت لازم است توانایی مالی زندگی در آلمان را داشته و یا به کمپ پناهندگی رفته.توصیه میکنیم حتما با یک وکیل مشورت کرده و براساس شرایط خود بهترین روش مهاجرت را انتخاب نمایید.

مراحل دریافت پناهندگی آلمان با ویزای توریستی

۳ روش های راحت تر از پناهندگی برای دریافت اقامت آلمان

۱- مشغول به کار شدن

زمانی که بشود در آلمان شغل مناسبی دریافت نمایید، می شود به اقامت موقت این کشور برسید برای درخواست کار شما میتوانید از ایران ویا از طریق ویزای کاریابی (Employment visa) که مدت شش ماه فرصت کاریابی دارید اقدام نمایید. برای اینکه بتوانید در آلمان کار داشته باشید میبایست شرایط مختلفی را دارا باشید.یک لازم است ثابت شود کارفرمایتان شهروند آلمانی است که فرم کاری شما را پر کرده است دو شما زبان آلمانی را یاد داشته بعد از تایید مدارک شما میتوناید به مدت زمان قرار داد استخدام در آملان اقامت دریافت نمایید

 

۲- تحصیل کردن

آن دسته از افرادی که میخواهند در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تحصیل داشته و یا در دوره های گواهینامه حرفه ای دانشگاه شرکت کنند میتوانند اقامت تحصیلی رو دریافت کنند که مدت زمان آن براساس مدت زمان تحصیل است دانشجویان میتوانند به طور نیمه وقت کار نمایند.بعد از پایان تحصیل به مدت ۱۸ ماه فرصت دارند کار پید نمایند.

 

۳- ازدواج

ازدواج با یک شهروند آلمانی و یا کسی که اقامت دائم را دارد میتواند اقامت آلمان را برای شما فراهم نماید که این نوع اقامت نیاز به مجوز دارد و تا زمانی معتبر است که شما طلاق نگرفته باشید البته توانایی زبان آلمانی در سطح B1  هم لازم است.

************* برای ارتباط با بهترین وکلای ایرانی در آلمان اینجا کلیک کنید *************

این صفحه براتون مفید بود؟

لطفا روی ستاره کلیک کنید و امتیاز بدید!

امتیاز این صفحه: ۰ / ۵. تعداد امتیازها: ۰

نظرتان را بنویسید
نظر
نام
ایمیل